Partizanski Put bb 17500 Vranje Srbija
+381 62 353 171
nesakomercvr@yahoo.com

Od 1997. godine kada je nastala, sa sedistem u Vranju, ime kompanije "NEŠA KOMERC" doo predstavlja sinonim za veleprodaju i maloprodaju u oblasti trgovine odnosno uvoz-izvoz i otkup voća i povrća.

Osnivač kompanije i direktor Nebojša Mladenović od samog osnivanja postavio je jasan cilj da kompanija posluje uspesno sa svakodnevnim širenjem tržišta i tendencijom izlaska i osvajanja tržišta Evrope.

Danas je "NEŠA KOMERC" vodeća kompanija u regionu koja predstavlja otvoren i dinamičan sistem u kome su zaposleni uglavnom mladi ljudi dorasli ciljevima preduzeća i spremni da odgovore svim potrebama poslovnog okruženja. Iz modernih kancelarija, skladišnog prostora i razgranatom prodajnom mrežom svakodnevno vrši veleprodaju i maloprodaju voća i povrća. Velikim zalaganjem i profesionalnim odnosom prema poslovnim aktivnostima, svakodnevnim usavšavanjem nastavlja da razvija i raste jer radi na stalnom unapredjenju kvaliteta poslovanja koji je primarni zadatak svih zaposlenih.

Zreonice za banane

U sklopu kompanije se nalaze zreonice za banane i kompjuterske komore za cuvanje i dozrevanje banana sa svom pratecom opremom

Zrnasta roba

Prostor za pakovanje sa pratecom opremom: mašina za pakovanje zrnaste robe, kompresorski agregat, mašina za vakumiranje

Carinsko skladiste

U sklopu kompanije se nalazi i carinsko skladište

Zahvaljujući širini našeg asortimana u mogućnosti smo da ponudimo prodaju mešovitih paleta sa oko 40 različitih proizvoda visokog kvaliteta, kao i prevoz do tražene lokacije.

Naš asortiman je podeljen na: voće, povrće, citruse, suvo voće, koštunjičavo voće. Uvoz vršimo iz: Grčke, Makedonije, Albanije, Turske, Kirgistana, Španije, Argentine, Tunisa, Indije, Egipta, Irana, Italije, Poljske, Holandije... Iz zemalja kao što su: Tunis, Maroko, Egipat, Argentina, Indija, Ekvador, Kina robu dobijamo kontejnerski te se preuzimanje istih uglavnom vrši u luku u Solunu, a deo robe u luku Bar, i luka Rijeka.

U svom asortimanu proizvoda pored voća i povrća, ima i širok spektar zrnastih proizvoda: pasulj, pirinač, kikiriki, leblebija, sočivo, lešnik, badem, pistaći...

Proširenjem asortimana i svoje aktivnosti kompanija od 2003 godine poseduje "tunel" mašinu (a pored nje i: mikser za pripremu smese, mešalica, podizna korpa, gasni pržionik, mašina za hladjenje kikirikija) za pečenje i prženje kikirikija. Krajem 2010 godine počinje sa trgovinom i distribucijom alkoholnih pića (distributer za ouzo "Tsantali", "Meltemi", "Gatsios", "Ammos") i bezalkoholnih pića.

Distribuciju robe kupcima širom Srbije vršimo svojim vozilima, te smo u mogućnosti da robu isporučimo sigurno i brzo. U svom voznom parku posedujemo 21 vozilo, od toga: 9 teretna, i 6-priključna (hladnjače), i 6-"Sprintera"-kombija.

 Naši primarni ciljevi su visok kvalitet i konkurentne cene naših proizvoda.

Ponosni smo na postignute rezultate, ali smo i motivisani učestalim promenama u našem okruženju koje nas uče da prepoznamo i iskoristimo tržišne situacije.

Usmereni smo na budućnost, na neprekidan razvoj i učenje, na formulisanje novih ideja koje će nam omogućiti da osvojimo nova tržišta, proširimo distributivnu mrežu, ali i da steknemo poverenje novih kupaca i zadržimo već stečeno poverenje u robnu marku "NEŠA KOMERC".